Logo destemvandordt.nl


Sport en spel tijdens Heel Dordrecht Doet. (Foto: Privé)
Sport en spel tijdens Heel Dordrecht Doet. (Foto: Privé)

Medewerkers gemeente aan de slag bij De Merwelanden

DORDRECHT - Donderdag 29 juni was het weer Heel Dordrecht Doet, door medewerkers van de gemeente Dordrecht. Een aantal medewerkers van de gemeente ging enthousiast aan de slag bij Woon- en zorgcentrum De Merwelanden in Dordrecht, op een sportieve manier. Bij deze middag tijdens Heel Dordrecht Doet kregen de cliënten van De Merwelanden, met ondersteuning van de medewerkers van de gemeente, een beweegles van een van de beweegcoaches.

Door middel van sport en spel stimuleert het Dordtse woon- en zorgcentrum zo haar dementerende cliënten om fit en vitaal te blijven. De les bestond uit diverse gymnastiekoefeningen met attributen zoals ballen, ballonnen en een parachute. Het was voor iedereen een plezierige en geslaagde middag, meent het woon- en zorgcentrum. De Merwelanden wil de medewerkers van de gemeente Dordrecht dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens deze sportieve middag.

Jaarlijks organiseert de gemeente Dordrecht een bijeenkomst voor alle medewerkers over de inhoud van het werk. Dat vormt een mooi moment voor collega's om elkaar te ontmoeten. Bovendien is het een mooie gelegenheid om de stad, haar inwoners en de organisaties in de stad nog beter te leren kennen.

Reageer als eerste
Meer berichten