Logo destemvandordt.nl


Op verkenning bij Weizigt. (foto: Jeroen Niemeijer)
Op verkenning bij Weizigt. (foto: Jeroen Niemeijer)

Lekker vliegen, rennen en springen bij Weizigt

Dordrecht - De vakantieactiviteiten bij Weizigt zijn in volle gang. Zes weken lang kun je deelnemen aan allerlei spannende, creatieve of beestachtig leuke workshops. Wat staat er de komende weken nog allemaal op het programma?

Volgende week donderdag, 10 augustus, nemen de natuurgidsen van IVN Dordrecht je mee op avontuur. Met een schepnetje en een zoekkaart ontdek je wat er allemaal leeft onder het wateroppervlak. Kom ook en neem een duik in de wondere wereld van het water. De activiteit start om 14.00 uur, deelname is gratis en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Op donderdag 10 augustus en dinsdag 15 augustus organiseert Groen doet goed 2 gratis activiteitendagen in het groen. Kom op 10 augustus naar de Biesbosch en stap aan boord van fluisterboot De Sterling, doe mee aan de Spannende Sportieve Speurtocht en waag je aan de Ruige Biesbosch Survival. Op dinsdag 15 augustus nodigen we je uit voor een avontuur in de natuur rondom het Weizigtpark. Kom waterdiertjes vangen, bewandel het Beleefpad of doe mee aan de Sportieve Speurtocht.

Wil je ook meedoen aan de vakantieactiviteiten bij Weizigt? Alle informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden, vind je op: www.weizigt.nl

(door Antoinette van der Ven)

Reageer als eerste
Meer berichten