Logo destemvandordt.nl


Koert en Roekie. (Foto: Privé)
Koert en Roekie. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Asieldier van de week: Love Birds

Regio - Het asieldier van de week is dit keer niet één dier, maar het gaat om maar liefst twee exemplaren: Love Birds, twee duifjes. Ze scharrelen gezellig samen op zoek naar eten en zijn helemaal aan elkaar gewaagd.

Koert en Roekie zijn twee diamantduifjes. Ze zijn beide op een andere dag en een andere locatie gevonden en naar het asiel gebracht. Na de quarantaine periode werden de twee diamantduifjes samen gezet en het was liefde op het eerste gezicht! Vanaf het moment dat ze samen zaten, zijn ze niet van elkaars zijde geweken. Koert maakt Roekie graag het hof waarna ze vervolgens samen dicht tegen elkaar aan op een stokje een lekker middagdutje doen.

Scharrelen

Koert en Roekie koeren de hele dag zachtjes naar elkaar en scharrelen gezellig samen op zoek naar eten. Kortom: deze twee 'tortelduifjes' zijn helemaal gek op elkaar en zoeken daarom samen een nieuw onderkomen. Heeft u nog een plekje voor deze twee schatjes over?

Informatie

Voor meer informatie over de asieldieren van deze week Koert en Roekie en de andere asieldieren bij het Dordtse dierenasiel Louterbloemen, ga naar de website www.louterbloemen.nl of neem contact op via het telefoonnummer 078-6137902. Dier in nood? Bel de dierenambulance op telefoonnummer 06-17003200.

Reageer als eerste
Meer berichten