Logo destemvandordt.nl


(foto: Facebookpagina Videoland Dordrecht)
(foto: Facebookpagina Videoland Dordrecht)

MovieMagicStore verhuist en Videoland stopt

DORDRECHT - Aan Videoland Dordrecht komt een eind. "we gaan ons verder specialiseren in Disney. Hier past een nieuwe locatie bij. Daarom gaan we na ruim 32 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Grote Markt verhuizen", delen eigenaren Wendy en Koos van Eijsbergen mee.

Vanaf 9 september is de MovieMagicStore te vinden op Groenmarkt 199. De komende maanden zal de Disney collectie flink uitgebreid worden. "In januari 2018 lijven we het schitterende monumentale pand 'Hoofdbureau van Politie' in tegenover het fraaie stadhuis aan het Stadhuisplein. Deze unieke ligging en de uitstraling van het pand past fantastisch bij Disney."

Einde video verhuur

"Deze verhuizing betekent dat wij na 32 jaar afscheid gaan nemen van de verhuur van films onder de naam Videoland, wat wij met heel veel plezier hebben gedaan. Als 1 van de eerste Videoland winkels die in Nederland opende sluiten wij nu ook als 1 van de laatsten. In de maand augustus houden we een grote uitverkoop in de Grote Markt van o.a. DVD, Blu Ray films, en retro artikelen. Een mogelijkheid om juist die film die je graag wilde hebben nu voor een klein prijsje aan te schaffen. Na 32 jaar is het wel even slikken om te verhuizen van de Grote Markt en afscheid te nemen van een klantengroep welke soms als kind maar nu met kinderen bij ons over de vloer kwamen", aldus Wendy en Koos van Eijsbergen

Reageer als eerste
Meer berichten