Logo destemvandordt.nl


FC Dordrecht oefent in eigen huis

Dordrecht - Zaterdag 12 augustus speelt FC Dordrecht zijn laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding van de nieuwe competitieronde. Tegenstander in dit oefenpotje is RKC Waalwijk. Om 14.30 uur trappen de Schapenkoppen af op de Krommedijk, de toegang voor deze wedstrijd is gratis.

Samen poetsen, samen winnen
Een aantal supporters zullen echter al in de ochtend in het stadion aanwezig zijn om de handen uit de mouwen te steken. Op initiatief van supporter Jan Jaap Rasenberg is er contact met de club gezocht om met name de West tribune schoon te maken. In de zomerstop ligt de competitie namelijk stil maar de natuur niet. Spinnenwebben, gebladerte en stof hebben vrij spel op de stoeltjes.
Daar kan je over klagen, dacht Jan Jaap maar je kan ook actie ondernemen. Via Twitter vond hij wat medestanders en zo ontstond het idee om de tribunes een flinke poetsbeurt te geven.
FC Dordrecht zal zorgen voor schoonmaakspullen en de supporters zorgen voor handjes. Zo begint het seizoen letterlijk en figuurlijk met een schone lei.

Wil jij ook komen helpen, dan ben je zaterdag  van harte welkom. Vanaf 10 uur gaan de poorten open en luidt het motto: 'Samen poetsen, samen winnen.'

Reageer als eerste
Meer berichten