Logo destemvandordt.nl


(foto: Pieter van den Berg)
(foto: Pieter van den Berg)

Nachtafsluiting Papendrechtse brug (N3)

Dordrecht - In de nacht van zaterdag 12 augustus op zondag 13 augustus is de Papendrechtse brug in de rijrichting van Papendrecht naar Dordrecht afgesloten voor verkeer. Rijkswaterstaat verricht dan afsluitende werkzaamheden aan de nieuwe slijtlaag die medio juli is aangebracht. Het fietspad van de brug blijft gewoon beschikbaar.

In het weekend van 14 tot en met 17 juli is een nieuwe slijtlaag op de rijbaan in de richting Dordrecht aangebracht. Een deel van de werkzaamheden kon toen vanwege de regen niet worden uitgevoerd. Daarom gaat Rijkswaterstaat in de nacht van 12 op 13 augustus de werkzaamheden afmaken. Dat gebeurt van zaterdag 12 augustus 21.00 uur tot zondag 13 augustus 7.00 uur in de rijrichting van Papendrecht naar Dordrecht. Gedurende deze werkzaamheden kan de Merwedebrug Papendrecht niet bediend worden. De brug is dus gestremd voor de hoge scheepvaart over de Beneden Merwede.

Het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag in de tegenovergestelde richting, van Dordrecht naar Papendrecht, is helaas tweemaal vanwege weersomstandigheden uitgesteld. Voor deze werkzaamheden is droog weer nodig. Rijkswaterstaat plant zo spoedig mogelijk een nieuw weekend hiervoor in.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl.

Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Reageer als eerste
Meer berichten