'De volgende stap in elektrisch rijden'

DORDRECHT - De nieuwe Opel Ampera-e is onlangs voor het eerst geleverd door Van Mill Dordrecht. Directeur Rick Kennedie overhandigde de sleutels aan Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers (gevestigd in Alblasserdam). De volledig elektrische Opel Ampera-e is om vele redenen bijzonder: zo is er een actieradius van 520 kilometer.

Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers, heeft uitgekeken naar de levering van deze auto. Het bedrijf heeft duurzaam ondernemen al jaren hoog in het vaandel staan en hoopt andere ondernemers te inspireren hetzelfde te doen. “Dit is voor Mondial Movers de volgende stap in elektrisch rijden. Ons doel is om het milieu zo min mogelijk te belasten. We hopen tevens een voorbeeldfunctie te zijn voor andere ondernemers. Als wij elektrisch kunnen rijden, dan kunnen anderen het ook. Het wordt steeds betaalbaarder en de prestaties worden beter.”

Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards werd de auto eerder dit jaar door een internationale jury bekroond tot ‘Best Product of 2017’. En dat is niet voor niets. Zo maakt de elektrische auto onder meer indruk met een ongeëvenaarde actieradius van 520 kilometer, toonaangevende performance met 150 kW (204 pk) sterke elektromotor, talloze infotainmentfeatures, een sportauto-achtige acceleratie van 0 naar 50 km/u in 3,2 seconden en diverse rijhulpsystemen. Bovendien biedt het ruime interieur plaats aan vijf personen en is er voldoende bagageruimte. De actieradius van 520 kilometer is uiteraard afhankelijk van diverse factoren, zoals de weersomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.

Meer berichten