Logo destemvandordt.nl


Doelman Mehmet Tokul van het debuterende eerste zondagsteam van GSC ODS met zoontje. Foto Don Fredo)
Doelman Mehmet Tokul van het debuterende eerste zondagsteam van GSC ODS met zoontje. Foto Don Fredo)

Zondagsteam van GSC ODS aast op titel

Dordrecht – Mehmet Tokul (32) staat dit seizoen onder de lat bij GSC ODS. Bij het hoogste zondagsteam van de fusieclub wel te verstaan dat debuteert in de vijfde klas.

Ervaring kan Dordtenaar hem niet worden ontzegd. Al zo'n tien jaar fungeert hij als betrouwbare sluitpost bij diverse regioclubs. Vorig seizoen droeg hij met zijn vrienden het shirt van Emma 2. Het Turkse vriendenteam stapte in de zomer over naar GSC ODS. "We wilden altijd al een standaardteam worden maar Emma zag dat niet zitten. Bij zaterdagclub GSC ODS waren we welkom als eerste zondagsteam zodat de overstap snel geregeld was. Het bestuur is open en eerlijk. Dat geeft warmte".

In de beker hebben jullie twee vierdeklassers verslagen. Buitenstaanders zien jullie zodoende als titelkandidaat in de vijfde klas…

Mehmet: "Ja dat waren wel lekkere potjes. We hebben heel veel jongens die goed kunnen voetballen. Dit gretige team gaat voor de titel. Dat is ons doel!".

Wat vond je tot nu toe het hoogtepunt in je keeperscarrière? "De wedstrijd met DFC tegen WNC. Ik stond heel goed te keepen en stopte ver in blessuretijd een penalty."

Volgende week: OMC en GSC ODS (zaterdag).

(door Fred van Dongen)

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox