Logo destemvandordt.nl


VTC zorgt voor grote keus aan kerstbomen

Dordrecht -  VTC start vrijdag 1 december weer de jaarlijkse verkoop van kerstbomen. Het VTC is dan weer omgetoverd tot een groot bos met prachtige kerstbomen.

Al meer dan 35 jaar is het VTC bekend om de verkoop van mode en vuurwerk. Maar ook al vele jaren om de verkoop van prachtige premium-A deense Nordmannsparren.

Speciaal op kwaliteit geselecteerde Nordmannsparren vind je bij het VTC voor € 9,95. Er is een ruime keuze uit honderden super kwaliteit Nordmannsparren (180-210 cm) voor € 29,95. De klant krijgt daarbij gratis een waarde cheque voor € 10, mode en een cheque voor € 10 vuurwerk. Bovendien wordt de kerstboom in Dordrecht gratis thuisbezorgd.

Bij het VTC hebben de kerstbomen de ruimte gekregen. Er is 700 vierkante meter uitgetrokken voor de presentatie van de kerstbomen. Genoeg ruimte voor een mooie kerstboom-boswandeling.

Om helemaal in de december sfeer te komen kunnen bezoekers bij VTC Jeans & Fashion de kerst collectie bekijken en een kijkje nemen in de vuurwerkshop van het VTC. Het bedrijf heeft de grootste collectie kwaliteits vuurwerk van de Drechtsteden.

Kijk voor de special December openingstijden op: www.vtcjeans.nl

Meer berichten
Shopbox