Logo destemvandordt.nl


Kwamtum in Dordrecht is vernieuwd

Dordrecht - Van donderdag 7 tot en met zondag 10 december viert Kwantum Dordrecht, met feestelijke openingsacties, de opening van haar vernieuwde winkel aan de Mijlweg 51A. Het is niet alleen de verrassende wooncollectie die opvalt, maar vooral ook het grote hart van de winkel: het service eiland. Hier vindt de klant altijd een Kwantum medewerker met veel persoonlijke aandacht en professioneel advies op specifieke vragen rondom bijvoorbeeld raambekleding of vloeren. Kwantum ondersteunt haar klanten namelijk met een eigen service-apparaat, dat elke dag paraat is met o.a. inmeten, op maat maken of installeren van Kwantum producten zoals gordijnen, raamdecoratie en verschillende soorten vloeren.

Trendy collecties 

Stoere meubels. Strakke bankjes. Hippe tafeltjes. Moderne bedboxen. Trendy woonaccessoires. En niet te vergeten een uitgebreide lampencollectie die altijd verrast en continu vernieuwt! Alle actuele dessins en kleuren van nu komen in deze unieke collectie terug.

Bovendien is Kwantum ook sterk (en marktleider) in de basis van wonen: raam - wand - vloer. De raamdecoratie en gordijncollectie is rijk aan variatie en veelzijdigheid. Prachtige eigentijdse dessins, met bloemen of juist strak, in warme kleuren. Maar er zijn ook verfijnde uni stoffen en verrassende varianten van bijvoorbeeld grafische dessins en natuurlijke prints.

Op verf- en behanggebied, is Kwantum eveneens groots. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of jouw gewenste muur-deco vind je in de collectie terug. Behang is er van effen en steigerhout tot pastellen en warme grafische motieven in prachtige tinten. Voor elke woonstijl, landelijk of modern, retro of klassiek, is er volop keuze. En iedere kleur en kleurcode verf kan in de winkel voor je gemengd worden, dus ook qua verf is alles mogelijk!

Tijdens de feestelijke openingsdagen zijn er heel veel acties. Er is een 'Vind en Win'-actie, een creatieve canvas-workshop, een gratis letterslinger voor iedere betalende klant, een springkussen voor de kleintjes en zijn er gratis poffertjes.

Met de opening van deze nieuwe Kwantum winkel in Dordrecht met de

nieuwe, trendy collecties en de vele services die er worden geboden, maakt Kwantum eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen.

Ontdek het op kwantum.nl/dordrecht

Meer berichten
Shopbox