Logo destemvandordt.nl


De verkoophal is geopend vanaf 9 december. (Foto: Petra Brouwer)
De verkoophal is geopend vanaf 9 december. (Foto: Petra Brouwer) (Foto: Petra Brouwer)

Vuurwerk Pap op gloednieuwe locatie

Vuurwerk Pap zit op een gloednieuwe locatie aan de Jan Valsterweg 65 in Dordrecht en dat betekent dat zij haar klanten nog beter van dienst kan zijn op het gebied van vuurwerk. Zodat iedereen knallend het nieuwe jaar in kan!

Door Eline Lohman

DORDRECHT – Leo Pap, eigenaar van Vuurwerk Pap, is er maar wat blij mee dat hij zijn vuurwerkklanten op de nieuwe locatie kan verwelkomen. "We hebben een totaal nieuw pand, dat er supermooi uitziet. Natuurlijk bieden we er de oude, vertrouwde kwaliteit en snelheid. Het assortiment ziet er weer top uit – we hebben echt ons best gedaan om mooi vuurwerk te kunnen bieden. Tel daarbij op het feit dat we volop gratis parkeergelegenheid hebben op onze nieuwe plek en mensen weten: Vuurwerk Pap is van alle gemakken voorzien."

Het vuurwerk is nog mooier, nog beter en groter dan anders. Vuurwerk Pap biedt een compleet assortiment aan vuurwerk, waardoor een feestje gegarandeerd is. Met veel keuze in diverse assortimenten en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils. Zo zijn er diverse cakes, fonteinen, knalvuurwerk, siervuurwerk en allerhande vuurpijlen beschikbaar. Voor jong en oud, voor de beginnende en professionele afsteker.

Nieuw dit jaar is de zogenoemde compound. Dit is een box met aan elkaar gekoppeld vuurwerk, dat als voordeel heeft dat je één keer de lont aansteekt en dat vervolgens alles in één keer afgaat, omdat het vuurwerk met elkaar in verbinding staan. Leo Pap: "We zijn blij dat we deze compounds hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment, want zo heb je in een mum van tijd een complete vuurwerkshow!"

Naast vuurwerk biedt Vuurwerk Pap ook een assortiment fop- en schertsvuurwerk aan met leuke artikelen als sterretjes, trektouwtjes, knalerwten en ijsfonteinen om ieder oudejaarsfeest compleet te maken. Maar dat is nog niet alles. Vuurwerk Pap biedt artikelen aan om het afsteken van het vuurwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voorbeelden hiervan zijn aansteeklonten, vuurwerkklemmen en veiligheidsbrillen voor zowel kinderen als volwassenen. 

De afhandeling in de winkel is heel snel, zeker nu Vuurwerk Pap op de nieuwe locatie zit. Wie een nog snellere afhandeling wil en wachttijden wil voorkomen, evenals teleurstellingen over uitverkocht vuurwerk, kan via de website al online vuurwerk bestellen. Zie daarvoor www.vuurwerkpap.nl. Daarop zijn ook filmpjes te vinden van het vuurwerk, zodat met eigen ogen het effect van bepaald vuurwerk bekeken kan worden, om zo de goede keuze te maken. De verkoophal is geopend vanaf 9 december. Let op: het afhalen van vuurwerk kan alleen op 28, 29 en 30 december en wettelijk gezien dus niet op zondag.
 

Meer berichten
Shopbox