Verhuisbedrijf zet volgende stap in elektrisch rijden

Dordrecht - Mondial Movers heeft haar wagenpark uitgebreid met de volledig elektrische Opel Ampera-e. Commercieel directeur Marcel de Waal ontving vorige week de sleutels uit handen van Jeroen IJzerman van Van Mill in Dordrecht.

Deze auto is om diverse redenen bijzonder: zo is er een actieradius van 520 kilometer. Marcel de Waal kan voortaan genieten van het rijcomfort van de nieuwe Opel Ampera-e. Deze volledig elektrische wagen werd een paar maanden geleden voor het eerst geleverd in Nederland en past perfect bij het duurzame karakter van verhuisbedrijf Mondial Movers.
Voor Mondial Movers is duurzaamheid al jaren een belangrijk thema. Het bedrijf is daarin zeer vooruitstrevend. Zo werd een tijdje terug de eerste energieopwekkende gevel (met transparante zonnepanelen) in Nederland onthuld bij het kantoor van Mondial in Alblasserdam. Het verhuisbedrijf wil laten zien dat er veel mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en hoopt andere ondernemers te inspireren om ook een duurzaam beleid te voeren.

Directeur Tom Stuij van Mondial Movers was de eerste in Nederland die in de nieuwste versie van de Opel Ampera-e mocht rijden. Hij ontving eind augustus de sleutels bij Van Mill in Dordrecht.
De Opel Ampera-e is om diverse redenen bijzonder. Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards bekroonde een internationale jury deze wagen tot 'Best Product of 2017'. En dat is niet zo gek. Zo heeft de 100 procent elektrische auto een actieradius van 520 kilometer, een sportauto-achtige acceleratie, talloze infotainmentfeatures en diverse rijhulpsystemen. De actieradius van 520 kilometer is uiteraard afhankelijk van diverse factoren, zoals de weersomstandigheden en het rijgedrag van de bestuurder.

(bron: Mondial Movers)

Meer berichten