Logo destemvandordt.nl


Frans Schiereck (l) die namens de KNVB Emma-man Arie van Eijsden fêteerde met speld, oorkonde en bloemen. (Foto SC Emma)
Frans Schiereck (l) die namens de KNVB Emma-man Arie van Eijsden fêteerde met speld, oorkonde en bloemen. (Foto SC Emma)

Bondsonderscheiding voor Emma-penningmeester

Dordrecht – SC Emma heeft zijn prominente lid Arie van Eijsden extra in het zonnetje gezet tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het clubgebouw van de Dordtse voetbalclub.

Van Eijsden die meer dan 35 jaar penningmeester is geweest werd benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. De bijbehorende decoraties (een speld en een oorkonde) werden door afgevaardigde Frans Schiereck namens de grote voetbalbond uitgereikt.

"Arie houdt normaal helemaal niet van dit soort dingen maar was na afloop van de huldiging toch wel wat geëmotioneerd en wist in de bestuurskamer te vertellen dat hij dit toch wel waardeerde na wat traantjes te hebben weggepikt", aldus het trotse Emma-bestuur.

*Tijdens de Nieuwjaarsreceptie maakte het Emma-bestuur ook bekend het contract met trainer Roy de Bruin met een jaar te hebben verlengd. "We zijn hierover verheugd en wensen Roy en de selectie veel succes in de tweede competitiehelft", aldus het bestuur.

Meer berichten
Shopbox