De vier medewerkers van Ames die in de prijzen zijn gevallen. (foto: pr)
De vier medewerkers van Ames die in de prijzen zijn gevallen. (foto: pr)

Ames scoort met SEAT-medewerkers

Dordrecht - De beste SEAT medewerkers 2017-2018 van Nederland zijn bekend. Tijdens de Nationale Finale van 'Top SEAT People' vielen maar liefst vier medewerkers van Ames Autobedrijf in de prijzen.

Voor de sales-afdeling werd Mees Jansen op de Haar afgevaardigd. Hij eindigde op een prachtige tweede plek. De afdeling Service werd vertegenwoordigd door drie medewerkers van Ames. Alle drie de heren eindigde in de top vijf. Zo was er een vierde plek voor Bert Doorn, een tweede plek voor Niels Lekkerkerker en een eerste plek voor Martijn van Pelt. Een resultaat om trots op te zijn, aldus de directie van Ames Autobedrijf.

De deelnemers streden in vijf categorieën tegen elkaar en werden getoetst op hun vakkennis en vaardigheden. De finalisten waren de best scorende van de ruim 100 deelnemers aan de online voorronde. De welverdiende certificaten en bokalen werden tijdens een gezellige borrel uitgereikt door de Manager Service & After Sales SEAT Nederland.

Martijn van Pelt zal Nederland gaan vertegenwoordig in de finale van de 'Toppeople SEAT' wereldwijd. Deze vindt plaats in Barcelona, de thuisstad van SEAT. In de finale neemt hij het op tegen de wereldwijde concurrentie uit meer dan 30 andere landen.

 

Meer berichten