Ana Popovic. (foto: Ruben Tomas)
Ana Popovic. (foto: Ruben Tomas)

Bibelot viert Internationale Vrouwendag

Dordrecht - Bibelot vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan de verhouding tussen mannen en vrouwen op het podium. Vandaag worden de dames extra in het zonnetje gezet. Happy International Women's Day!

Bibelot ontvangt komend jaar grote vrouwelijke fenomenen uit de blues scene. Sari Schorr (US) is dé aanstormende bluesrock grootheid. Met nominaties voor beste zangeres en beste album op haar naam, is dit concert op 7 juni er één om bij te zijn. Ana Popovic (US) speelt sinds haar 15e gitaar. Met haar driedelige blues, funk en jazz album 'Trilogy' komt ze op 31 maart naar Bibelot. De Nederlandse singer-songwriter Yori Swart mengt blues, folk en pop in een aparte finger-picking stijl. In 2017 kwam het langverwachte album 'September' uit. Op 23 maart komt Yori naar Dordt.  

En dat is nog niet alles. Want de enige echte Kim Wilde (UK) komt de Main Stage rocken op 23 november dit najaar. De diva bestormde in de jaren tachtig de Europese hitparades met Kids in America, Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Wie kent ze niet? Dat wordt meezingeng geblazen. Voor Roxeanne Hazes (ook wel: 'Dochter Dre') is het sinds de release van haar langverwachte debuutalbum 'In Mijn Bloed' hard gegaan. Ze werd de huisband van De Wereld Draait Door en ontving een MTV Best Dutch Act-nominatie. Dit zijn de vrouwen die je dit jaar niet mag missen.

Ticketinformatie
Check voor alle data www.bibelot.net | tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Meer berichten
Shopbox