Orlando Bottenbley. (foto; pr)
Orlando Bottenbley. (foto; pr)

Orlando Bottenbley spreekt in Dordrecht

Dordrecht - Op zondag 11 maart komt Orlando Bottenbley spreken in Evangelische gemeente Immanuel over het thema "In de hemel komen geen goede mensen". De dienst vindt plaats in het kader van de maandelijkse connectdiensten van Immanuel. Bottenbley komt samen met Sera en band.

Orlando Bottenbley is afkomstig uit Suriname en heeft na een carrière als topsporter binnen de zwemsport theologie gestudeerd in Nederland. Als voorganger bleek hij erg succesvol gezien de groei van zijn kerkelijke gemeente in Drachten welke binnen 20 jaar uitgroeide van 80 naar 4000 leden. Zijn preken worden vaak door zowel kerkelijke als niet-kerkelijke mensen als boeiend ervaren.

Bottenbley zal spreken over het thema "in de hemel komen geen goede mensen". Hier is voor gekozen omdat er in de bijbel staat dat we niet naar de hemel gaan door goede dingen te doen, maar doordat God onze misstappen wil vergeven. Anne de Haan, organisator van de dienst legt hierbij uit: "God is als een Vader. Een vader zegt niet tegen zijn kinderen dat ze alleen bij hem mogen komen als ze genoeg goede dingen doen. Ze mogen komen omdat de Vader van hen houdt. Dat geldt ook voor ons: we mogen bij hem komen omdat Hij van ons houdt". Bottenbley zal hier meer uitleg over geven.

Naast Bottenbley zal ook zangeres Sera, samen met een samengestelde band, de muziek verzorgen. Sera is de dochter van de Zandtovenaar en is het zusje van Rosa de Vijver (ook wel bekend als de Zandprinses). Sera, die zelf ook nummers schrijft, heeft een schitterende stem en een hart voor God.

De connectdiensten van Immanuel zijn gericht op mensen die normaal gesproken niet of nauwelijks in de kerk komen. Ze zijn bedoeld om mensen te connecten met de liefde van God. De diensten hebben thema's, sprekers en bands die aansluiten bij de beleving van mensen die normaal niet in de kerk komen.

Toegang tot de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst begint om 10.00 uur aan de Lange Breestraat 24-26 in Dordrecht. Na afloop van de dienst zal er een lunch verzorgd worden. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd. Voor meer informatie over Immanuel zie www.immanuel-dordrecht.nl.

Meer berichten
Shopbox