Meditatieavonden

(ingezonden door Heiltje van der Ploeg)

Dordrecht - Woensdag 14 maart start Heiltje van der Ploeg in haar praktijk voor bewustzijnsontwikkeling een nieuwe serie van 8 meditatieavonden. Deze avonden heb je de gelegenheidde om dat waar je mee zit, of de situatie waar je in zit en die je wilt veranderen onder de aandacht te brengen. Door er met elkaar over te praten, alles onder woorden te brengen, komt er al beweging in. Je zult merken dat het vaak te maken heeft met "moeten". Door dit te delen en naar buiten te brengen, begint dit "moeten" al wat losser te worden.

Het gaat om de bewustwording van vooral de kleine dingen, of de negatieve overtuigingen die steeds maa weer je leven (donkerder en zwaarder) kleuren, of juist accepteren dat sommige dingen in het grote geheel van je leven zo moeten gaan zoals ze gaan.

De verschillende meditatievormen en bewegingsoefeningen zijn erop gericht om je steeds zachter te maken, zodat je dat moeten op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau makkelijker kunt loslaten. Waardoor je ruimte maakt voor nieuwe, schone en blije energie waar je je mee kunt opvullen.

data: 14, 21, 28 maart, 4, 11, 18, 25 april, 2 mei

tijd: 19.30-20.45 uur

prijs: € 75,-

opgeven: heiltjevanderploeg.nl of heiltjevanderploeg@upcmail.nl

(later instromen kan altijd)

Meer berichten
Shopbox