(foto: Tom Croes)
(foto: Tom Croes)

Talkshow Kunstmin Live met Gerard Cox een succes

Dordrecht - Geboren en getogen Rotterdammer Gerard Cox schoof woensdag 11 april aan bij Kunstmin Live. Cabaretier, acteur en showman Cox is bekend bij het grote publiek als buschauffeur Jaap Kooiman uit de succesvolle televisieserie Toen was geluk heel gewoon.

Vanwege de grote belangstelling was de talkshow van Kunstmin verplaatst van de Kleine Zaal naar het podium van de Grote Zaal, waar het publiek zelf plaatsnam op het toneel, met zicht op de prachtige zaal en een podium in de zaal. Hierop spraken presentatoren Marjolijn Meijers en Kees Thies met hoofdgast Gerard Cox. De hoofdgast vertelde over zijn geliefde Rotterdam en zijn succesvolle carrière als zanger, schrijver en acteur, zijn liefde voor Frank Sinatra.

Vanwege Cox interesse in de Haagse School was de 'Watermolen in de polder bij Leidschendam' van P.J.C. Gabriël speciaal naar Kunstmin overgebracht vanuit het Dordrechts Museum. Het gesprek werd omlijst met live muziek van onder meer Maarten Teekens en de Easytunes, en een verrassingsoptreden van zangeres Joke Bruijs.

Dit was de afsluiter van het succesvolle derde seizoen Kunstmin Live. In seizoen 2018/2019 keert de maandelijkse talkshow terug.

De eerste volgende editie is op woensdag 10 oktober. Presentator en cabaretier Rob Kamphues is dan te gast.

Meer berichten