Magchiel Koekkoek (links) met de directeur van Ten Raede Groep, Jan Willem Bozuwa. (Foto: Privé)
Magchiel Koekkoek (links) met de directeur van Ten Raede Groep, Jan Willem Bozuwa. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Sponsoren genieten in Ten Raede Lounge

Om wat terug te doen voor de sponsoren die ervoor zorgen dat Wantijpop een gratis evenement is, kunnen partners uit de regio terecht in de Ten Raede Lounge tijdens Live at Wantij en Wantijpop.

Door Eline Lohman

DORDRECHT - In de Ten Raede Lounge kunnen sponsoren van het beste uitzicht op het festival genieten en van de artiesten, culinaire hoogstandjes van Chez Heeren Jansen, Boonstoppel Wijnen en de beste koffie van Peeze Koffie. Er kan een praatje gemaakt worden met collega-ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe: de gehele dag verzorgd. Tijdens het business-to-business evenement worden gasten dus de hele dag in de watten gelegd. Een echte vip-ervaring! Bij de Ten Raede Lounge op vrijdag tijdens Live at Wantij is de toegang alleen voor 18 plussers, op zaterdag tijdens Wantijpop zijn ook kinderen welkom. Samen met Ten Raede Groep heeft de organisatie de Ten Raede Lounge opgebouwd, vertelt Magchiel Koekkoek.

"Om iets terug te doen voor sponsoren. Op een vip-plek op het terrein kunnen sponsoren genieten van de muziek, samen met hun belangrijkste klanten. Zo ontstaat een interessant netwerk van ondernemers. Vorig jaar hadden we de Ten Raede Lounge ook en dat was echt een succes. Toen was het met 550 zakelijke gasten uitverkocht en ook nu zijn alle kaarten uitverkocht, maar dan met nog meer gasten: 850."

Meer berichten