Tijdens Tweede Pinksterdag maakt één van de klanten kans op het winnen van deze speciale barbecue.  (Foto: Privé)
Tijdens Tweede Pinksterdag maakt één van de klanten kans op het winnen van deze speciale barbecue. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Lekker barbecueën bij VTC op Tweede Pinksterdag

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, staat bij het Vrije Tijds Centrum (VTC) aan het Van Neurenburgpad in Dordrecht alles in het teken van het voorjaar en barbecueën. 

Door Eline Lohman

DORDRECHT – Een chef-kok is aanwezig in de kledingzaak om voor klanten allerlei lekker eten te maken op de barbecue. Niet zomaar een barbecue, maar een speciaal exemplaar van het kledingmerk PME Legend, dat ook te vinden is bij het VTC. Deze barbecue heeft de vorm van een olievat. Tijdens Tweede Pinksterdag maakt één van de klanten kans op het winnen van deze speciale barbecue. 

De chef-kok zal ook gerechten bereiden op de Big Green Egg. Deze is in diverse types verkrijgbaar bij Van de Merwe in Dordrecht. De chef-kok geeft tijdens het bereiden uitleg over het gebruik, het regelen van de temperatuur en diverse mogelijkheden zoals grillen, bakken, slowcooking en roken. 

Verder is er een mooie actie bij het VTC. Wie een korte broek koopt van PME Legend, krijgt er gratis een T-shirt bij. Sowieso is het momenteel lekker winkelen bij de Dordtse zaak. De laatste items voor de zomer zijn binnen en dat betekent dat de complete zomercollectie nu bij het VTC te vinden is. Dus wie nog shorts, singlets of zomerjurkjes zoekt, is aan het goede adres. Op Eerste Pinksterdag is het VTC gesloten, maar op Tweede Pinksterdag is iedereen welkom om van lekker eten van de barbecue te komen genieten en uiteraard om de mooie zomercollectie te komen bewonderen. Een voorproefje is vast te vinden op de website www.vtcjeans.nl. 

Meer berichten