Logo destemvandordt.nl


Aileen de Vogel en Laura van der Geer. (foto: pr)
Aileen de Vogel en Laura van der Geer. (foto: pr) (Foto: )

Frummeltjes Festijn voor ouders en jonge kinderen

Dordrecht - Aileen de Vogel en Laura van der Geer organiseren voor de eerste keer het Frummeltjes Festijn, een festival dat op zaterdag 26 mei gehouden wordt.

Aileen is bekend van Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel), Laura is draagconsulent bij Wrapped Around. "Wij wilde iets leuks en origineels organiseren voor Dordtenaren door Dordtenaren. Zo ontstond Voor Dordt Door Dordt", vertellen ze.

"Bezoekers een leuke dag bezorgen en jonge lokale Dordtse ondernemers en zorgverleners in contact brengen met hun toekomstige doelgroepen dat is waar dit festijn voor bedoeld is. Het Frummeltjes Festijn is dan ook breed opgezet voor een publiek van (aanstaande) ouders/verzorgers en kinderen tot zes jaar. Wat dacht u van het laten maken van een pretecho? Uniek voor een festival!"

De bezoekers kunnen shoppen bij de leuke kramen of iets lekkers te eten en drinken halen bij één van de tentjes. Laat je schminken en ga los op het springkussen.

Verder zijn er deze dag: (Sport)demonstraties van o.a. Kangatraining, een draagconsulent, diëtiste en Fithuman. Maar denk ook aan geboortecoaches, yoga en een te gekke speelgoedruilbeurs door Pip&zo. Laat je voorlezen of knutsel iets moois. Je kunt bij alle ondernemers je vragen stellen of leuke dingen kopen. Op de website www.voordordtdoordordt.nl vind je uitgebreide informatie over het initiatief, de deelnemers en het dagprogramma.

Voor deze dag werken de organisatoren samen met Bibliotheek Aanzet, Speelotheek Pip&zo, ToBe Cultureel Centrum, GGD, de Gemeente Dordrecht en Stadspolders Natuurlijk.

Het Frummeltjes Festijn wordt zaterdag 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur gehouden bij verloskundige praktijk Lucina aan het H.R. Holsterf 134.

www.voordordtdoordordt.nl

Meer berichten
Shopbox