Logo destemvandordt.nl


DORDRECHT - Op donderdag 17 mei 2018 werd er op het parkeerterrein het Fc Dordrecht het SUV-evenement van Ames gehouden.Voor het evenement hadden veel mensen zich aangemeld die wel eens wilde ervaren hoe het was om met een SUV-wagen over obstakels te rijden.Er was van alles te beleven zo kon je met
DORDRECHT - Op donderdag 17 mei 2018 werd er op het parkeerterrein het Fc Dordrecht het SUV-evenement van Ames gehouden.Voor het evenement hadden veel mensen zich aangemeld die wel eens wilde ervaren hoe het was om met een SUV-wagen over obstakels te rijden.Er was van alles te beleven zo kon je met (Fotopersburo Busink ©)

Een SUV kan meer dan je denkt

DORDRECHT - Op donderdag 17 mei werd er op het parkeerterrein het Fc Dordrecht het SUV-evenement van Ames gehouden. Voor het evenement hadden veel mensen zich aangemeld die wel eens wilde ervaren hoe het was om met een SUV-wagen over obstakels te rijden. Er was van alles te beleven zo kon je met een auto op zijn kop gaan en moest je met een SUV-wagen over een obstakel van wel vier meter hoog rijden. (foto: Jeroen Verbueken / Fotopersburo Busink)

Meer berichten
Shopbox