Nieuw centrum behandelt klachten aan bekkenbodem

Dordrecht - Op vrijdag 22 juni wordt aan de Van Godewijckstraat 104a het multidiscplinaire Profundum bekkencentrum geopend. Dit centrum is het kennis- onderzoek- en behandelcentrum waar mensen terecht kunnen met bekken(bodem)gerelateerde klachten.

Het centrum is volledig gericht op de eerstelijns zorg (laagdrempelige zorg, in veel gevallen direct toegankelijk). "Voor zorg die men niet binnen het centrum kunnen bieden hebben wij uitstekende contacten met verloskundigen, omliggende ziekenhuizen en revalidatiecentra. Patiënten zijn altijd welkom met of zonder verwijzing". zegt dr. Marijke Slieker-ten Hove.
Het centrum is ontstaan op initiatief van het ProFundum Instituut dat voorheen haar hoofdvestiging had op het Dudok erf in Stadspolders. Bekken, bekkenbodemklachten maar ook stuitklachten, littekenproblemen of diastaseproblemen na de bevalling kunnen hier behandeld worden en de meest moderne apparatuur is aanwezig.

Initiatiefnemer dr. Marijke Slieker-ten Hove werkt al vele jaren in de regio. Ze is ook verbonden aan het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC.

De opening is om 15.30 door de wethouder. Vanaf 16.30 zijn belangstellenden welkom om een kijkje te nemen .

Zie ook www.profundumbekkencentrum.nl .

Meer berichten