DORDRECHT – Op zondag 1 juli 2018 was het de 23ste boekenmark in Dordrecht. De Visstraat, Begijnhof, Sarisgang en het Statenplein waren gevuld met allerlei soorten boekenkramen, waar mensen langs snuffelde op zoek naar het juiste boek of een leuk koopje.Het zonnige weer werkte positief mee. De mense
DORDRECHT – Op zondag 1 juli 2018 was het de 23ste boekenmark in Dordrecht. De Visstraat, Begijnhof, Sarisgang en het Statenplein waren gevuld met allerlei soorten boekenkramen, waar mensen langs snuffelde op zoek naar het juiste boek of een leuk koopje.Het zonnige weer werkte positief mee. De mense (Fotopersburo Busink ©)

Boekenmarkt voor alle leeftijden

DORDRECHT – Voor de 23ste maal werd zondag de Dordtse Boekenmarkt gehouden. De Visstraat, Begijnhof, Sarisgang en het Statenplein waren gevuld met allerlei soorten boekenkramen, waar mensen langs snuffelde op zoek naar het juiste boek of een leuk koopje. Het zonnige weer werkte positief mee. De mensen namen er de tijd voor en na afloop, als de tassen niet al te vol waren geladen met aankopen, pakte sommigen nog een restaurantje of een ijssalon. (foto: fotoperbureau Busink)

Meer berichten