De dame te paard zingt Hollandse liedjes. (foto: pr)
De dame te paard zingt Hollandse liedjes. (foto: pr) (Foto: )

Kunstpaardje, fantasievogels en insecten op City Art Fair

Dordrecht - Op zondag 8 juli vindt in de Dordtse binnenstad weer het Dordtse kunstevenement City Art Fair plaats. Bezoekers kunnen op de Voorstraat, bij het Scheffersplein, allerlei vormen van kunst bekijken en kopen.

City Art Fair is een kunstexpositie in de open lucht en is gratis toegankelijk. Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten en disciplines, waaronder: schilderijen in verschillende stijlen en technieken, keramiek, air-brush en acrylverf, Paper-art, bijzondere sieraden, speksteen beelden, zeefdrukken, textielkunst en beelden van papier-maché. Het aanbod is dus divers. Dit kunstevenement is daarom een bezoekje waard, zeker tegen de achtergrond van de historische binnenstad, de gezellige restaurants en terrassen.

Twee kunstenaars die aan de City Art Fair meedoen zijn Nico van Oudheusden, met fantasievogels en insecten, gemaakt van allerlei soorten bestek en Nicolien Fier, met Paper-Art products.

Op de City Art Fair is er ook live-muziek en loopt een kunstpaardje rond met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes zingt. Zij rijdt gezellig rond op haar paardje en zingt welbekende liedjes van o.a. Willeke Alberti & Wim Sonneveld.

Meer berichten