(teken en foto: Weizigt)
(teken en foto: Weizigt) (Foto: )

Jouw zomer vier je zes weken lang bij Weizigt

Dordrecht - De zomervakantie staat voor de deur en dat moet gevierd worden. Weizigt heeft dan ook weer allerlei leuks op de planning staan. Zes weken lang kun je deelnemen aan allerlei verschillende activiteiten. Kom ook!

Ben jij een grote dierenvriend? Doe dan mee aan de workshop Junior dierverzorging of ga mee op avontuur met onze imker tijdens de activiteit Bezige bijtjes. Liever wat actiever? Haal je kruiwagenrijbewijs of kom een potje Boerengolf spelen. Voor de creatievelingen organiseren we samen met LeXlab een workshop Werken met 3D en kun je leren hoe je de leukste ballondieren vouwt! Voor de wetenschappers in de dop begeleidt Biokaatje een workshop Skelet-puzzelen. De allerlaatste activiteit is een hele spannende; we spelen dan een middag lang het spel Weerwolven van Wakkerdam. Kortom, voor ieder wat wils deze zomer bij Weizigt!

Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die Weizigt graag naar de Stadsboerderij wil halen. Een kast die op een speelse manier bezoekers van alles vertelt over de boerderijdieren. Weizigt vraagt voor de vakantieactiviteiten een kleine bijdrage die vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast gaat.

Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.

Zie ook:  www.weizigt.nl .

Meer berichten