Foto:

Hoofdrol voor Kunstmin in nieuwste clip van Jan Smit

Dordrecht -  Zanger Jan Smit geeft een rondleiding door Schouwburg Kunstmin. De prachtig gerestaureerde Schouwburg speelt een hoofdrol in zijn allernieuwste clip 'Ik Zie' die maandag is gelanceerd.

De single 'Ik Zie', geschreven door Edwin Evers, is de eerste single van Smits nieuwste album 'Met Andere Woorden'. Jan Smit zingt wandelend door vrijwel het gehele pand van de schouwburg via de kleedkamer door de foyers tot in de Grote Zaal, waarbij hij eindigt op het podium van Kunstmin. Het concert van Jan Smit staat binnenkort, 17 november, in Kunstmin. Het concert in Kunstmin was als een de eerste theaters in Nederland uitverkocht. Twee weken geleden zocht het management van Smit om die reden contact met Kunstmin. En natuurlijk ook omdat het theater zo fotogeniek is.

Feest der herkenning

Wij horen regelmatig van artiesten dat zij ons theater zo mooi vinden, en onze gastvrijheid op prijs stellen. Wij zijn heel blij met deze clip. De schouwburg komt erg mooi in beeld. Voor onze bezoekers is het een feest der herkenning, en voor toekomstig publiek een geweldige kans om te zien wat ze bij ons kunnen verwachten. Bekijk de clip van Jan Smit, 'Ik Zie', van zijn album 'Met Andere Woorden': https://www.youtube.com/watch?v=SPr0Tq-VKhg

Meer berichten