Lifesaver Ela Hutten op verjaardagskalender voor sponsorgeld WK. (foto: Vinnie de Laat / Cllick United)
Lifesaver Ela Hutten op verjaardagskalender voor sponsorgeld WK. (foto: Vinnie de Laat / Cllick United) (Foto: )

Ela Hutten reist af naar Australië voor de prijzen

DORDRECHT – Wie zijn/haar verjaardag tot een compleet feestje wil maken, kan de verjaardagskalender van de Reddingsbrigade Dordrecht aanschaffen. De dames hebben dit project opgezet om 'geld in te zamelen om de kosten voor hun deelname aan de Wereld Kampioenschappen lifesaving in november in Adelaide, Australië enigszins te dekken'.

De Dordtse Ela Hutten komt zowel uit voor haar club als voor het nationale team. In de voorbereiding van dit toernooi heeft ze afgelopen zomer brons gewonnen op de Italiaanse Kampioenschappen. Ook zwom ze zo'n vijf á zes keer per week en twee keer per week krachttraining.Haar doel voor de WK is bekend. ,,Hier ga ik op mijn beste onderdelen voor a-finales en stiekem hoop ik op een top 5 klassering. Daarnaast wil ik dan op de 100 lifesaver en 100 manikin carry with fins het Nederlands record verbeteren, daar zit ik nu heel dichtbij. Met ons estafetteteam gaan we meestrijden voor de medailles. En hetgeen wat ik eigenlijk het allerliefste zou willen is een individuele medaille op een EK of WK."

'Heb je interesse in een verjaardagskalender of wil je mij gewoon sponsoren, laat het mij dan weten! Wij doen uiteraard ons uiterste best om te vlammen daar Down Under!' Contact opnemen kan via elahuttenwk@gmail.com.

Meer berichten