(foto: Jeroen Verbueken / fotopersbureau Busink)
(foto: Jeroen Verbueken / fotopersbureau Busink)

Komende vrijdag griezeltocht in Sterrenburg

Dordrecht - Op vrijdag 2 november is er voor de kinderen van 8 tot 14 jaar in de wijk Sterrenburg nog een gratis grote Halloween griezeltocht door de wijk en het park. De tocht start aan de Blaauwweg 70 bij wijkcentrum de Plint en telt meer dan 20 verrassings en griezelmomenten, waar de kinderen ook wat lekkers krijgen.

Ook de Jumbo in winkelcentrum Sterrenburg helpt mee met deze griezeltocht om het tot een geweldig feest te maken. De versnaperingen die de kinderen ontvangen bestaan niet alleen uit snoepjes, maar ook uit een aantal gezonde versnaperingen. De Jumbo vind het belangrijk om niet alleen met ongezonde versnaperingen te helpen, maar zet zich ook in om gezonde versnaperingen aan de kinderen aan te bieden.

De kinderen lopen de tocht in groepjes van acht kinderen, waar ook twee begeleiders bij zijn.

Ondanks de vele aanmeldingen is er voor deze tocht nog plek en kunnen de kinderen die nog mee willen doen aan deze gratis griezeltocht zich nog opgeven tot donderdag 1 november.

Informatie en opgeven kan telefonische via 06-26402644, bij wijkcentrum de Plint aan de Blaauwweg 70 of stuur een mail naar martha@r-newt.nl.

Meer berichten