Eus Roovers
Eus Roovers (Foto: Elisa Kuster)

Supportersavond met Eus Roovers

Dordrecht - Op zaterdag 10 november organiseert de Supportersvereniging van FC Dordrecht de tweede Supportersavond van dit seizoen. De aankondiging van de vereniging:

Dit keer zal het een luchtige avond zijn, want er zal genoeg om te lachen zijn. Eus Roovers trapt om 20.00 uur af en hij zal ons gaan verrassen, want geen idee wat hij ons gaat voorschotelen. Tijdens het Laat ons Juichen! evenement in het stadion had hij één van zijn kinderboeken over Feyenoord op een hilarische manier vertaald naar een volwassen variant. Wij zijn benieuwd, Eus!

Daarna gaan wij op groot scherm de documentaire "Voetbal is Oorlog" vertonen. Hierin wordt Achilles '29 gevolgd tijdens hun avontuur in het betaalde voetbal, met name het slot daarvan. Laat nu net FC Dordrecht daar ook nog een aardig rolletje in spelen. Clubarchivaris Gerard van den Houten zal een korte inleiding geven en ons mee terug nemen naar die roerige periode.

Deuren van het Supportershome zijn vanaf 19:30 uur geopend, om 20:00 uur begint het programma. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het Supportershome is gelegen op de grote parkeerplaats aan de Reeweg-zijde van het stadion.

Meer berichten