De Ronde Tafel 23 Dordrecht is klaar voor de eerste editie van Everybody Famous. (foto: pr)
De Ronde Tafel 23 Dordrecht is klaar voor de eerste editie van Everybody Famous. (foto: pr) (Foto: )

Eerste editie van Everybody Famous

door Nanda van Heteren

DORDRECHT – De Ronde Tafel 23 Dordrecht houdt zaterdag 17 november de eerste editie van Everybody Famous in Bibelot. Na twintig editie is dit de vervanging van het Motownfeest, omdat 'het tijd voor een nieuw concept was dat meer past in deze tijd'. Voorzitter commissie Everybody Famous Serge Jovanovic legt uit.

,,Ondanks het succes van Motown, dat vrijwel altijd uitverkocht was en vele tienduizenden euro's voor het goede doel heeft opgebracht, vonden wij het tijd voor een nieuw concept dat meer past in deze tijd. Met het nieuwe feest willen wij inspelen op de huidige tijd van sociale media, waarin iedereen beroemd kan zijn."

De hoofdsponsoren van het Motown feest, zijn tijdens dit evenement ook de hoofdsponsoren. ,,O2 Accountants en EMS, hebben hun vertrouwen in het nieuwe concept uitgesproken door wederom onze hoofdsponsoren te zijn."

Naast een hopelijk leuke avond, heeft het festijn ook een maatschappelijke kant. Zo wordt er een cheque gegeven aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Helianthus.

Jovanovic: ,,Dit is een plek waar mensen met kanker en hun naasten kunnen praten over hun ziekte of juist afleiding zoeken. Zo biedt Helianthus haar gasten activiteiten als yoga, massages en een zanggroep. Het inloophuis is gevestigd op een steenworp afstand van Bibelot op de Singel in Dordrecht. Helianthus is een prachtig doel om in de spotlights te zetten. Wij zijn aangegrepen door het werk dat ze doen en zijn verheugd dat wij een mooi geldbedrag aan ze kunnen overhandigen, waarmee zij hun waardevolle werk kunnen blijven doen!"

Hoe idee voor deze opzet is na een brainstormsessie ontstaan. ,, In Dordrecht ontbreekt een grootschalig thema feest voor 25-50 jarigen, waarbij het goede doel centraal staat. We wilden wel een stijlvol feest neerzetten met bij voorkeur een all-in concept, waarbij alle drankjes inclusief zijn. Er zijn diverse concepten over de tafel gegaan, maar we kwamen iedere keer uit op Everybody Famous."

Het evenement doet de naam eer aan. ,,Bezoekers kunnen die avond ervaren hoe het is om een beroemdheid te zijn. We willen natuurlijk niet al te veel verklappen, maar wij hebben extra aandacht gegeven aan een ontvangst voor beroemdheden, een stijlvolle aankleding en verrassende acts tijdens de avond. Bezoekers zijn de sterren van de avond. Wij vragen de bezoekers dan ook, als ze dat leuk vinden, om zich te kleden als hun favoriete artiest of acteur."

Het Everybody Famous feest vindt plaats in de drie zalen van Bibelot. ,,Iedere zaal krijgt een eigen muzikale invulling met verrassende acts."

Kaarten kopen kan via: everybody-famous.nl/kaarten

Meer berichten