Kerstbomenactie bij VTC. (Foto: Privé)
Kerstbomenactie bij VTC. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Mooie kerstbomen voor weinig geld bij VTC

In menig huishouden is in de kerstperiode de Deense Nordmann spar te vinden en dat is niet verwonderlijk, want deze kerstbomen zijn kwalitatief heel goed. Ook dit jaar weer heeft het VrijeTijds Centrum (VTC) aan het Van Neurenburgpad in Dordrecht weer de bekende kerstboomactie: een Deense Nordmann spar voor € 9,95.

Door Eline Lohman

DORDRECHT – De verkoop van de kerstbomen bij VTC begint donderdag 29 november. Het VTC is al meer dan 25 jaar de grootste en goedkoopste vuurwerkleverancier van de regio. Ook steeds meer mensen weten jaarlijks het VTC te vinden voor de bekende kerstboomactie.

Bij het VTC is een groot assortiment Deense Nordmann sparren – die in Dordrecht gratis thuisbezorgd worden - van premium A-kwaliteit te vinden. Ofwel: de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is. Nordmann sparren in allerlei groottes zijn bij het VTC te koop voor slechts € 29,95. Dus wie een boom wil van slechts een meter kan er terecht, maar liefhebbers van grote bomen net zo goed. Klanten ontvangen hierbij ook nog eens een mode- en een vuurwerkwaardebon ter waarde van € 10,00 per bon. Dat betekent nog meer voordeel, want per saldo hebben zij dan een Deense Nordmann spar voor slechts € 9,95! Kijk voor de voorwaarden op de website www.vtckerstbomen.nl. Op deze website zijn ook de op de decembermaand aangepaste openingstijden te vinden.
 

Meer berichten