Foto:

Schrijversduo komt met nieuw spannend boek

Dordrecht – 'Het Oxtromet-mysterie' is de titel van het net voor de jaarwisseling verschenen boek van de Dordtse schrijfster Margriet van Beek. Ze schreef het samen met Henric van Esse.

Margriet van Beek heeft 'altijd' al verhalen geschreven. Tegenwoordig werkt ze mee aan een wijkkrant. In haar werk in de sociale dienstverlening heeft ze zich gespecialiseerd in laaggeletterdheid en de problematiek die dat met zich meebrengt.

Margriet van Beek schrijft boeken samen met Henric van Esse. Daarbij is Van Esse de 'inspirator' en Van Beek de 'uitvoerder'. Deze taakverdeling heeft al geleid tot zeven boeken.

Het nieuwste product van het schrijversduo is een misdaadroman met een inventief duo in de hoofdrol.

Journaliste Meggy wil meer weten over een scootmobiel die in de trein is aangetroffen. In het depot van gevonden voorwerpen neemt de uit de kofferbak van het voertuig een sleuteltje mee. Ze wil weten waar dat bijhoort. Die zoektocht zet een reeks spannende gebeurtenissen in gang. Daarbij komt ze meerdere keren in gevaar.

'Het Oxtromet-mysterie' door Margriet van Beek en Henric van Esse telt 220 pagina's, kost 19,90 euro en is een uitgave van Elikser (ISBN 978-94-6365-115-8). Het is te koop of te bestellen in de boekwinkel.

Meer berichten