Vlnr Jordi Fok, Thomas Keuter, Fred van Dongen, Kevin van Meerkerk en Kevin Emde op een terras in de prachtige haven van Benalmádena.
Vlnr Jordi Fok, Thomas Keuter, Fred van Dongen, Kevin van Meerkerk en Kevin Emde op een terras in de prachtige haven van Benalmádena. (Foto: Metro Italiano Benalmádena)

EBOH geïnspireerd terug van Spaanse Vijfdaagse

Dordrecht - Het Spaanse trainingskamp van de Dordtse zaterdagtweedeklasser EBOH aan de Costa del Sol zit er op. Zaterdagavond vlogen de voetballers van het eerste en tweede plus (bege)leiders vanaf de luchthaven van Málaga terug naar Rotterdam.

Trainer Ries Fok toonde zich zeer tevreden over het verloop van het trainingskamp. “Goed dat we in tegenstelling tot veel andere clubs ook de spelers van ons tweede dat reserve eerste klas speelt hebben meegenomen”, aldus Fok die het vijfdaagse verblijf in het zuiden van Spanje ervaarde als een geweldige vorm van teambuilding. Een door het verblijf in de zon in Spanje ongetwijfeld extra geïnspireerd EBOH hervat komende zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Altena in Nieuwendijk.

De laatste dag aan de Costa del Sol was er een van freeewheelen. Lekker alleen of in groepjes genieten van kust, strand, bergen en of terrasjes. En wat cadeautjes, souvenirs kopen voor het thuisfront.

Onze verslaggever ter plekke had zaterdagmiddag vier spelers (Thomas Keuter, Jordi Fok, Kevin van Meerkerk en Kevin Emde) op een zonnig terrasje aan de prachtige haven van Benalmádena uitgenodigd om even gezellig na te praten over EBOH’s geslaagde Vijfdaase. Middenvelder Thomas Keuter maakt zoals bekend met grote regelmaat verslagen van EBOH’s wedstrijden voor de site van De Stem van Dordt. (Tekst Fred van Dongen)

Meer berichten