(foto: Arco van der Lee)
(foto: Arco van der Lee)

Wouter Kolff te gast in Kunstmin Live

Dordrecht - Burgemeester Wouter Kolff is woensdag 13 maart de hoofdgast in de maandelijkse theatertalkshow Kunstmin LIve.
Bij welke muziek kan Kolff niet stil blijven zitten, welke films maakten de meeste indruk op hem en wat is de titel van het boek dat momenteel op zijn nachtkastje ligt? Is Kolff trouwens al een beetje ingeburgerd als eilandbewoner en wat doet de komst van The Passion met de stad Dordrecht? Presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers gaan op zoek naar antwoorden op al die vragen en trakteren de burgemeester deze avond tevens op prachtige film- en documentairefragmenten en spetterende live optredens.

De geboren Rotterdammer is sinds 13 september 2017 burgemeester van de oudste stad van Holland. Ook is hij voorzitter van de regio Drechtsteden en voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Kolff groeide op in Mijnsheerenland en vanaf zijn middelbare schooltijd in Rotterdam. Hij studeerde rechten in Utrecht en al tijdens zijn studie startte hij een uitzendbureau. Na zijn studie werkte hij aanvankelijk ondermeer als kandidaat-notaris in Amsterdam, totdat hij in 2010 koos voor een bestuurlijke carrire met het wethouderschap in de gemeente Nieuwegein. Hij werd daar in 2011 gekozen tot politicus van het jaar en getypeerd als actief, betrokken en flamboyant.

Kunstmin Live is een talkshow dat alweer haar vierde seizoen beleeft met Kees Thies (columnist) en Marjolein Meijers (voormalig Berini) als vaste presentatoren en met cabaretire Jennifer Evenhuis en de huisband The Easytones, onder leiding van de Dordtse frontman Maarten Teekens.

Wie erbij wil zijn kan kaarten bestellen op www.kunstmin.nl

Meer berichten