De Dordtse ‘walking footballers’ bekijken na hun wedstrijd het treffen tussen Telstar en FC Dordrecht.
De Dordtse ‘walking footballers’ bekijken na hun wedstrijd het treffen tussen Telstar en FC Dordrecht. (Foto: vv GSC/ODS)

Dordtse 'walking footballers' te gast bij Telstar

Dordrecht - De ‘walking footballers’ van GSC ODS hebben een mooie vrijdagavond beleefd in het stadion van Telstar. De club uit Velsen wilde graag spelen tegen de Oldstars van het bezoekende FC Dordrecht, maar omdat die club er slechts een handjevol heeft werd GSC ODS uitgenodigd.

Op twee velden werd 7 tegen 7 gespeeld en hoewel het resultaat (weer) ondergeschikt was aan het plezier borrelde het ‘willen winnen’ van de sportman natuurlijk wel even boven. Op het ene veld bleek winst al snel onmogelijk, op het andere was het spannend, meldt de Dordtse voetbalclub op haar website.

“Eén van de thuisploegen bleek het begrip ‘walking’ wel erg ruim uit te leggen en zo werden de bezoekers hier vrijwel letterlijk onder de voet gelopen. Bij de 7-2 nederlaag tekenden Peter Kuiters en Ruud Geijp voor de Dordtse treffers”.

Op het andere veld was er meer evenwicht. Na een 2-0 achterstand bij rust speelden de Dordtenaren een sterke tweede helft. Dankzij treffers van Jan de Wit, Willem Verschure en Thijs Blom (2x) bleef een gelijkspel tot de laatste seconde mogelijk. De thuisploeg scoorde echter vaker: 5-4.”

“Na afloop werd er lekker gegeten tijdens een gezamenlijk buffet in het stadion en werd de wedstrijd tussen Telstar en FC Dordrecht bekeken. Ook in dit potje bleek de thuisploeg aan het langste eind te trekken (1-0). Onze oude mannen hebben overigens al een nieuwe uitnodiging binnen!”

Meer berichten