Thijs Nissen Trio.
Thijs Nissen Trio.

Care for Jazz met Thijs Nissen Trio in Dubbelmonde

Dordrecht - Op zondag 24 maart 2019 geeft het ensemble Thijs Nissen Trio een optreden in woon-zorgcentrum Dubbelmonde, onderdeel van Zorggroep Crabbehoff. Het concert begint om 15.00 uur in Dubbelmonde, Koningstraat 290 in Dordrecht. De zaal gaat om 14.30 uur open.

Het ensemble Thijs Nissen Trio, bestaande uit Thijs Nissen (altsaxofoon), Maurits den Hollander (contrabas) en Mitchell Damen (drums), brengt een gevarieerd programma. Swingend, maar ook een lyrische ballad schuwt deze formatie niet. De overkoepelende factor is het Great American Songbook. Het trio laat zich altijd inspireren tot het kiezen van een nieuw en interessant repertoire. Veelal in eigen arrangementen en aangevuld met originele composities van de bandleden. Maar altijd in de traditie van hun helden, zoals Lester Young, Charlie Parker, Lee Konitz en Sonny Rollins.

Iedereen is welkom

Buitengasten kunnen zich aanmelden bij de receptie van Dubbelmonde (078 616 22 22). Bewoners kunnen gratis kaarten afhalen bij de activiteitenbegeleiding. Na afloop wordt een drankje geschonken.
Het optreden is op verzoek van Dubbelmonde georganiseerd door Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Vrienden van Dubbelmonde, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Meer berichten