Trio Berend van den Berg. (foto: pr)
Trio Berend van den Berg. (foto: pr)

Trio Berend van den Berg bij Zorggroep Crabbehoff

Dordrecht - Op zondag 24 maart  geeft het ensemble Trio Berend van den Berg een optreden bij Zorggroep Crabbehoff. Het concert begint om 15.00 uur in de ruimte De Hoeksteen, Groen van Prinstererweg 38 in Dordrecht. De zaal gaat om 14.30 uur open.

Het ensemble Trio Berend van den Berg, bestaande uit Berend van den Berg (piano), Erik Robaard (contrabas) en Joost Kesselaar (drums), brengt een gevarieerd programma. De leden van het trio spelen al vele jaren wisselend samen in verschillende bezettingen waarin ze solisten begeleiden zoals Soesja Citroen, Mathilde Santing, Ack van Rooijen, Denise Janna, Brenda Frans en vele anderen.

Iedereen is welkom, gratis entree.

Buitengasten kunnen zich melden bij de receptie van Zorggroep Crabbehoff. Het optreden is op verzoek van Zorggroep Crabbehoff georganiseerd door Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van de Protestantse Zorggroep Crabbehoff, Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Meer berichten