'Just me' : Workshop voor meer verbinding en plezier voor ouder en kind

Dordrecht - Psycholoog Jessica Hebly schreef het boek Het Perfecte Kind. Samen met gezinscoach Paulien Schaap houdt ze een workshop. "Wat hebben kinderen in deze tijd nodig om gelukkig te zijn?", is hun thema. Op vrijdag 19 april houden ze een workshop over dit thema.

Ze leggen de bedoeling van de workshop uit:

Heb je regelmatig als ouder het gevoel : "En nu dan, hoe ga ik hier mee om?" of "Waarom is mijn kind toch zo vaak zo boos?", "Het lijkt wel of ik mijn kind niet bereik" of "Ik zou zo graag willen dat het allemaal net wat soepeler verliep in huis?"

Of wil je gewoon eens nieuwe frisse inzichten opdoen als ouder of opvoeder? Kom dan naar deze leuke inzicht-gevende ochtend .

'Dichtbij jezelf blijven in een wereld die non-stop een beroep doet op je keuze-mogelijkheden is vaak niet eenvoudig. Kinderen zijn nog gewoon zichzelf en staan dus ook nog heel dichtbij zichzelf. Wij volwassenen leren ze het juist vaak weer af. Om kinderen dichtbij zichzelf te laten opgroeien en ze zo 'heel' mogelijk te laten opgroeien met respect voor zichzelf en de ander hebben ze wel bewuste ouders /opvoeders nodig. Daarover gaat deze workshop en het boek Het Perfecte Kind.'

We bieden je twee uur inspiratie, nieuwe inzichten, voorbeelden en handvatten gebaseerd op de Positieve Psychologie en er is eventueel ruimte voor eigen vragen.

De workshop is bedoeld voor de ouders van basisschool-kinderen en wordt gehouden op Goede Vrijdag 19 april  van 10.00 tot 12.00 uur. Inloop 9.30 uur met koffie en thee. De locatie is Den Witten Haen aan de Groenmarkt 19-b te Dordrecht

Kosten: €35 en €50 inclusief het boek Het Perfecte Kind; wat hebben kinderen in deze tijd nodig om gelukkig te zijn? (Ik schreef dit boek niet om perfecte kinderen groot te brengen, wel om aan te geven dat elk kind prefect is toegerust voor zijn of haar eigen ontwikkeling.

Aanmelden via een bericht naar j.r.h.hebly@kpnplanet.nl . Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Meer berichten