De winnaars worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheques. (Foto: Roy Beusker Fotografie)
De winnaars worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheques. (Foto: Roy Beusker Fotografie) (Foto: )

Inwoners Dordrecht winnen 250.000 euro bij Postcode Loterij

Dordrecht - Een grote verrassing voor elf deelnemers van de Postcode Loterij uit Dordrecht. Op postcode 3319 AL (Stevensweg) is in de trekking van de Postcode Loterij de PostcodeStraatprijs gevallen. Dinsdag werden de winnaars door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)

- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Rein (68) en Truus winnen 25.000 euro n de BMW: "Wat is dit een grote verrassing. Grandioos! We gaan binnenkort verhuizen, dus deze prijs komt ontzettend goed uit."

Frans (75) en Jonie winnen 50.000 euro en zijn blij verrast: "Wat is dit geweldig! We zouden dolgraag een nieuwe eethoek kopen en een mooi reisje willen maken. Dat gaat nu wel lukken."
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.
De uitzending van de uitreiking op de Stevensweg is op zondag 14 april te zien bij Postcode Loterij Eén tegen 100' bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.

Meer berichten