(foto: 078 podcasts)
(foto: 078 podcasts) (Foto: )

Dansen tijdens Koningsdag 2019

Dordrecht - Uiteraard is er in Dordrecht tijdens Koningsdag op zaterdag 27 april genoeg te beleven. Ruim 12 uur lang de lekkerste dansmuziek zoals funky house, techhouse n techno. Verdeeld over twee events organiseert 078 Podcasts overdag Finn's KoningsHouse 2019 en 's avonds 078podcasts gaat DOOR.

Finns KoningsHouse

Onder het genot van house- en techhouse muziek komen jonge en oude Dordtenaren bij elkaar voor een relaxte Koningsdag. Dansjes en drankjes op het mooiste plekje van Dordt, namelijk onder toeziend oog van De Grote Kerk. 078 Podcasts organiseert samen Finns Eten Drinken Dordrecht voor de vijfde maal: Finns KoningsHouse. Dit is een gratis event voor en door Dordtenaren en iedereen daar buiten.

DOOR

De officiële afterparty van Finns KoningsHouse, voor iedereen die nog even DOOR wil.

Vanaf 20.00 uur tot een uurtje of 1.00 uur s zal er techno muziek gedraaid worden voor iedereen die 's avonds ook nog even gezellig dansje wil maken. Tickets a 5 euro zijn alleen in de voorverkoop bij DOOR aan te schaffen. DOOR is tegenwoordig gevestigd op de Spuiboulevard in het voormalig belastingkantoor en blijkt wederom de ideale locatie om het feest voor te zetten waar het overdag gestopt is.

www.078podcasts.nl

Meer berichten