Het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst (foto: PR)
Het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst (foto: PR) (Foto: PR)

Ondernemers tekenen overeenkomst

REGIO – De tien samenwerkende ondernemersverenigingen in de Drechtsteden, Federatie Ondernemersverenigingen Drechtsteden, hebben vorige week dinsdag in het Ondernemershuis Nederland in Den Haag gezamenlijk een samenwerkingsovereenkomst getekend met Stichting ONL voor Ondernemers.

Het doel van deze samenwerking is om de politieke lobbykracht van de Federatie verder uit te breiden.

In de afgelopen jaren heeft ONL onder leiding van voorzitter Hans Biesheuvel zich nadrukkelijk gemanifesteerd als een actieve belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf.

Via ONL wil de Federatie in eerste instantie twee thema's in Den Haag sterk onder de aandacht brengen: de aanpak van de mobiliteit in de Drechtsteden (problematiek A15, A16 en N3) en de relatie arbeidsmarkt-onderwijs (onder andere belang technisch onderwijs in de regio).

Federatie voorzitter Wico van Helden: ,,Dit soort zaken vragen een regionale aanpak, door samen te werken met ONL krijgen we meer mogelijkheden om de Drechtstedelijke regionale belangen onder de aandacht te brengen, essentieel als je bedenkt dat de regio qua inwonertal in feite 'de vijfde stad' van Nederland is."

Meer berichten