Danny Vera met Pressure Makes Diamonds op donderdag 31 oktober in Kunstmin. (foto: Paul Bergen)
Danny Vera met Pressure Makes Diamonds op donderdag 31 oktober in Kunstmin. (foto: Paul Bergen) (Foto: Paul Bergen)

Dordtenaren aan het woord in nieuwe seizoensbrochure van Kunstmin

Dordrecht - De kleurrijke Kunstmin seizoensbrochure voor 2019-2020 is verschenen. Daarin zijn schitterende foto's van Dordtenaren en interviews die Kunstmin met hen had, zoals actrice Astrid van Eck en chef-kok Cees 'DeliCees' Timmermans, opgenomen. Elk van de zes geïnterviewde Dordtenaren werkt samen met Kunstmin aan programma's en heeft een speciale band met podiumkunsten en met Kunstmin in het bijzonder.

Ook interviewde Kunstmin artiesten, waaronder zangeres en presentatrice Giovanca, en 'Brimstone' en 'Oorlogswinter' filmregisseur Martin van Koolhoven. Zij en nog meer artiesten gingen speciaal voor Kunstmin op de foto en vertellen over hun band met Kunstmin en met theatermaken. Al deze geïnterviewde artiesten komen in seizoen 2019-2020 naar Kunstmin.

De brochure is een bladerboek met het volledige theaterprogramma van Kunstmin. Je vindt er niet alleen de programma's van landelijk bekende artiesten en toneelspelers maar ook de line-up van eigen Kunstmin producties als 'Kunstmin Live' en de nieuwste regionale Kunstmin kerstproductie. Dave von Raven, de leadzanger van De Kik, is de eerste hoofdgast in de talkshow serie Kunstmin Live met Marjolein Meijers en Kees Thies als vast interview duo. De nieuwste muzikale familie feelgood kerstproductie in december 2019 van Kunstmin is er eentje boordevol slimme streken, en draagt de naam: Reina de Fox.

De gratis brochure is verkrijgbaar via info@kunstmin.nl. Op 9 mei start de kaartverkoop via www.kunstmin.nl

Meer berichten