Johan Kooij reikt de cheque voor Het Babyhuis uit aan Anette Verwoerd. (Foto: Ton Mijs)
Johan Kooij reikt de cheque voor Het Babyhuis uit aan Anette Verwoerd. (Foto: Ton Mijs)

Kiwanis Club Dordrecht golft voor Het Babyhuis

Dordrecht - Om hoeveel geld het precies gaat is nog niet bekend, maar Het Babyhuis in Dordrecht kan zich verheugen op een bedrag van tussen de tien- en twintigduizend euro. Met dat geld wordt een droomtuin aangelegd die Kiwanis Club Dordrecht mogelijk heeft gemaakt.

Het golftoernooi 2019 van de Kiwanis Club Dordrecht draaide helemaal om de aanleg van een droomtuin. Het Babyhuis benaderde de serviceclub om een bijdrage voor het realiseren van een fijne en veilige tuin. De club zegde onmiddellijk hun medewerking toe.

"De golfdag wordt voor de 23-ste keer gehouden," vertelt Ramon Grundel. Hij zit in de organisatiecommissie van het toernooi dat vrijdag 17 mei plaatsvond bij Crayestein Golf aan de Dordtse Baanhoekweg. "Zo'n honderdvijftig mensen golfen voor het goede doel en hoewel we nog niet precies kunnen zeggen hoe groot het bedrag is dat we hebben binnengehaald, weten we van voorgaande toernooien dat de hoogte ervan zeker voor een prachtige tuin gaat zorgen bij het Babyhuis."

Na afloop van de golfdag nam Anette Verwoerd, operationeel directeur van stichting Het Babyhuis, bij Crayestein Golf de cheque in ontvangst. De werkzaamheden zijn al in volle gang. "De tuin was een grote wildernis, iedere dag zie je het verder opknappen en mooi worden. We hebben straks een prachtige buitenruimte met veilige plekken voor bedjes en babyboxen, leuke zitjes en fijne plekjes om bijvoorbeeld yoga te doen. Het wordt namelijk niet alleen heerlijk voor de kinderen, maar ook voor de ouders."

Meer berichten