(foto: Jeroen Verbueken /  Fotopersburo Busink)
(foto: Jeroen Verbueken /  Fotopersburo Busink) (Foto: )

Leerlingen Drechtsteden College fietsen voor Kika

DORDRECHT - Op vrijdag 24 mei werd er op de wielerbaan van de Mol aan de Vogelaarsweg in Dordrecht gefietst door de leerlingen van het Drechtsteden college voor Kika.

De leerlingen moesten sponsors zoeken die hun wilde steunen, je kon per ronde een bedrag doneren of eenmalig een bedrag. In totaal deden er acht groepen mee, verspreid over donderdag en vrijdag.

De leerlingen reden op mountainbike de ronde op een parcour van 500 meter dat ging door gras en bosjes. Ook viel er wat de winnen voor de deelnemer en de klas waar het meeste geld was ingezameld.

De winnende klas wint een obstakelrun in Goes en de leerling die het meeste geld heeft verzameld krijgt een McDonald's verrassingspakket

Leerlingen Giorgio van den Dool staat op dit moment boven met het meest ophaalde geld, hij staat nu al op ruim 130 euro en was vrijdag nog fanatiek bezig om meer sponsors te vinden.

Ook fietsten hij samen met Tabi 26 ruim rondjes, Jerremy Kroon fietste er 24 en op kop met 27 rondjes staat Jorna Thenu.

Klas 1a had al ruim 400 euro bij elkaar verzameld en staat daarmee bovenaan. De school is trots op de behaalde resultaten van hun leerlingen.

(foto: Jeroen Verbueken / Fotopersburo Busink)

Meer berichten