(foto: Arco van der Lee)
(foto: Arco van der Lee)

Eerste 'Moord onder de hamer' voor veilingmeester

Dordrecht – Het vroegere pand van veilinghuis Mak aan de Visstraat speelt een rol in het nieuwe boek van Caty Groen, 'Moord onder de hamer'. Ze overhandigde  woensdagochtend 5 juni het eerste exemplaar aan Pieter Jorissen, veilingmeester en eigenaar van het pand.

De overhandiging vond plaats tijdens de opening van boekhandel Vos & Van der Leer, die is verhuisd naar het pand. Pieter Jorissen overhandigde een indrukwekkende sleutelbos aan Piet Makkenze van de boekhandel. Jorissen vertelde dat de geschiedenis van het pand terug gaat tot de Middeleeuwen. De huidige gevel werd er honderd jaar geleden voor geplaatst. Ooit was hier het postkantoor van de stad gevestigd. In 1953 werden er na de Watersnood vluchtelingen opgevangen.

Op donderdag 6 juni van 16.00 tot 17.30 uur is de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter aanwezig om haar nieuwe boek Laatste Weduwe te signeren.

Zaterdag 8 juni van 13.30 tot 15.00 uur signeert Caty Groen haar nieuwe boek Moord onder de hamer.

De huidige winkel van Vos & van der Leer op de Voorstraat is tot en met 8 juni geopend voor een speciale uitverkoop met flink veel afgeprijsde boeken.

Meer berichten