DJ Wessel met Afrojack naar Griekenland

Dordrecht - De Dordtse DJ Wessel S is door Afrojack gevraagd om als support act van de DJ op te treden in Griekenland. Wessel S zal drie optredens verzorgen in Chersonissos, het bekende 'vakantieparadijs' onder jongeren.

Het is voor de Dordtse DJ een hele eer om door de nummer 8 DJ van de wereld uitgenodigd te worden. ,,Toen ik begon als DJ was ik altijd al geïnspireerd door Afrojack, om dan uiteindelijk jaren later door hem uitgenodigd te worden als support act geeft mij een hoop voldoening voor het harde werken van de afgelopen jaren. Afgelopen winter zijn mijn management en ik een nieuwe weg ingeslagen en dat pakt direct goed uit, hopelijk is dit de juiste weg naar veel meer moois".

Naast de buitenlandse trip zal de Dordtenaar deze zomer nog op een hoop andere festivals in Nederland, België en Frankrijk te zien zijn. Voor Wessel S springt zijn optreden op de mainstage van het Oh My! Music Festival in Amsterdam er op nationaal niveau wel echt uit. Zijn naam staat daar tussen wereldartiesten als Meek Mill en Trey Songz geprogrammeerd.
In de regio Drechtsteden is Wessel S op vrijdag 12 juli te bewonderen tijdens het jaarlijkse Big Rivers Festival, hij zal daar optreden op de Friends on Friday stage.

Meer berichten