(foto: pr)
(foto: pr)

Feestelijke heropening Aldi Dordrecht

DORDRECHT – Op woensdagochtend 19 juni wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Admiraalsplein feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider De Bont.

"Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat", kondigt de supermarkt aan.

In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten tot de heropening op woensdag 19 juni.

 De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als IP Camera's, tablets of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider De Bont: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom".

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100 procent gerecycled.

De vernieuwde winkel aan het Admiraalsplein 68-70 beschikt over 150 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

(bron: Aldi)

Meer berichten