Het Dordtse collecteteam van de stichting Hartekind. (foto: pr)
Het Dordtse collecteteam van de stichting Hartekind. (foto: pr) (Foto: )

Groen voor het goede doel: stichting Hartekind

Dordrecht -  De open dag bij Insta-Green staat zaterdag 29 juni helemaal in het teken van de stichting Hartekind. Je kunt dus niet alleen hun nieuwe showroom bewonderen, maar ook leuke artikelen kopen uit het assortiment waarvan de opbrengst is bestemd voor Hartekind.

Dagelijks worden vier kinderen geboren met een hartafwijking. Drie kinderen ondergaan dagelijks een open hart operatie en elke twee dagen overlijdt er één kind aan een hartafwijking. Aan die afschuwelijke cijfers wil onder anderen Insta-Green iets doen. Insta-Green is het bedrijf van Emiel Spong. Hij verkoopt kunstbloemen, -bomen en -planten verkoopt. Ook maakt Insta-Green moswanden, groenewanden, plantenwanden en hebben ze allerlei bloempotten. Het bedrijf is vaak op locatie te vinden om groendecoraties aan te brengen in bijvoorbeeld kantoren of hotels, maar ook wel bij mensen thuis. En de hele familie Spong, inclusief vrienden en bekenden, zet zich in om te collecteren voor de stichting Hartekind

Omdat ze een nieuwe showroom hebben, houdt Insta-Green zaterdag 29 juni van 11.00 tot 17.00 uur een open dag. Ook is er die dag een expositie van Something Els Photography. Insta-Green is aan de Oudendijk 28-A in Dordrecht.

Meer berichten