De Emma-selectie maakte tijdens de barbecue even tijd vrij voor de groepsfoto.
De Emma-selectie maakte tijdens de barbecue even tijd vrij voor de groepsfoto. (Foto: SC Emma)

SC Emma sluit prachtseizoen af met barbecue

Dordrecht - De selectie van voetbalclub SC Emma sloot een prachtig seizoen waarin het promoveerde af met een gezellige barbecue. Dat gebeurde in gezelschap van het clubbestuur én de schaal die eerder werd uitgereikt als trofee voor de bereikte promotie naar de derde klasse.

Tevens werd de speler van het seizoen bekend gemaakt die was gekozen door de vaste regelmatige supporters. Het werd keeper Tom van der Leer die helaas niet aanwezig kon zijn. Supporter van het seizoen werd Emma-pupil Henri van Eijsden die elke wedstrijd trouw aanwezig was met zijn vader Dennis.

Tijdens de bbq werd ook afscheid genomen van de selectiespelers Joey Steenbakker, Thomas Vigelius, Joshua Batenburg en Tom Andeweg die respectievelijk gaan spelen bij EBOH, Zwaluwe, Capelle en Dubbeldam.

Door de promotie van Emma kent Dordrecht nu drie clubs in de derde klas van het zondagvoetbal. Dubbeldam, Emma en RCD rekenen er op dat ze in het nieuwe seizoen in een en dezelfde klas uitkomen zodat genoten kan worden van diverse derby’s. De KNVB maakt maandag de competitie-indeling bekend.

Meer berichten